Peel the garlic and carrots. Separate the Chinese cabbage into individual leaves, rinse and dry. Remove the tough part from the leaves.
Очистите чеснок и морковь. Пекинскую капусту разберите на отдельные листья, ополосните и просушите. Удалите у листьев жесткую часть.
Finely chop the Chinese cabbage.
Тонко нашинкуйте пекинскую капусту.
Cut the carrots into thin strips.
Морковь нарежьте тонкой соломкой.
Crush the garlic with the flat side of a knife and cut into thin slices.
Чеснок раздавите плоской стороной ножа и нарежьте тонкими пластинками.
Place cabbage, carrots and garlic in a deep bowl.
Выложите капусту, морковь и чеснок в глубокую миску.
In another bowl, combine oil, vinegar, ground coriander, sugar, salt and black pepper.
В другой миске смешайте масло, уксус, молотый кориандр, сахар, соль и черный перец.
Pour the resulting dressing over the vegetables and mash with your hands. Cover the salad with cling film and refrigerate for at least 1 hour.
Полейте овощи получившейся заправкой и разомните руками. Накройте салат пищевой пленкой и уберите в холодильник настаиваться минимум на 1 час.
Pickled Chinese cabbage is ready. Serve the dish garnished with parsley. Bon appetit!
Маринованная пекинская капуста готова. Подайте блюдо, украсив петрушкой. Приятного аппетита!