Remove any bad leaves or dirt from the cabbage and rinse it with cold water. Wash the bell pepper and remove seeds and membranes. Peel the carrots and garlic. Prepare the remaining ingredients.
Удалите у капусты плохие листья и загрязнения и ополосните ее холодной водой. Помойте болгарский перец и очистите от семечек и перегородок. Очистите морковь и чеснок. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the cabbage into large strips.
Нарежьте капусту крупной соломкой.
Cut the bell pepper into thin long strips.
Болгарский перец нарежьте тонкой длинной соломкой.
Grate the carrots on a coarse grater.
Натрите морковь на крупной терке.
Cut the garlic into thin slices.
Чеснок нарежьте тонкими пластинками.
Boil water in a ladle or small saucepan. Add vinegar, sugar, salt, allspice, paprika and vegetable oil. Stir everything and bring to a boil, then remove from heat. The marinade is ready.
Вскипятите воду в ковшике или небольшой кастрюле. Добавьте уксус, сахар, соль, душистый перец, паприку и растительное масло. Всё перемешайте и доведите до кипения, затем снимите с огня. Маринад готов.
Place cabbage, carrots, bell peppers and garlic in a deep bowl. Mash the vegetables lightly with your hands until they soften and release some juice.
Выложите капусту, морковь, болгарский перец и чеснок в глубокую миску. Слегка разомните овощи руками, чтобы они стали мягкими и дали немного сока.
Pour the marinade over the vegetables and leave to cool. When the vegetables have cooled, cover them with cling film and put them in the refrigerator for 12 hours. It is best to do this at night.
Залейте овощи маринадом и оставьте остужаться. Когда овощи остынут накройте их пищевой пленкой и уберите в холодильник на 12 часов. Лучше всего это сделать на ночь.
Marinated cabbage with bell pepper is ready. Bon appetit!
Маринованная капуста с болгарским перцем готова. Приятного аппетита!