Cook the chicken by rinsing it thoroughly. Peel the carrots.
Приготовьте курицу, тщательно промыв ее. Морковь почистите.
Cook broth from chicken thigh and carrots. Add bay leaf and peppercorns. Cook until done.
Сварите бульон из куриного бедра, моркови. Добавьте лавровый лист и перец горошком. Варите до готовности.
Dissolve gelatin in cold water and leave until it swells. While the gelatin is reaching, make the filling.
В холодной воде разведите желатин и оставьте до набухания. Пока желатин доходит, займитесь начинкой.
Remove the finished chicken from the pan and separate it into fibers. Add the required amount of mayonnaise. Stir.
Готовую курицу выньте из кастрюли и разберите на волокна. Добавьте необходимое количество майонеза. Перемешайте.
Remove the finished carrots and cut into triangles.
Готовую морковь достаньте и нарежьте на треугольнички.
Place chicken and mayonnaise filling on the bottom of the pan.
На дно формы положите начинку из курицы и майонеза.
Arrange pieces of carrots and parsley beautifully on top. Pour in the prepared gelatin mixture.
Сверху красиво уложите кусочки моркови и петрушки. Залейте готовой желатиновой смесью.