Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the mushrooms, peel the onions, boil the chicken eggs and breast.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Грибы промойте, репчатый лук очистите, куриные яйца и грудку отварите.
Cut the mushrooms into cubes and fry until tender in a frying pan with vegetable oil. Add salt to taste.
Грибы нарежьте кубиками и обжарьте до готовности на сковороде с растительным маслом. Посолите по вкусу.
Peel the chicken eggs, separate the white from the yolk and grate them separately on a fine grater.
Очистите куриные яйца, отделите белок от желтка и натрите их на мелкой терке по отдельности.
Pickle the onions. To do this, cut it into half rings and place in a deep bowl. Pour vinegar and water over the onions and leave for 15 minutes.
Замаринуйте репчатый лук. Для этого нарежьте его полукольцами, выложите в глубокую миску. Залейте лук уксусом и водой и оставьте на 15 минут.
Cut the pickled cucumbers into slices.
Соленые огурцы нарежьте кружочками.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Cut the boiled chicken breast into cubes.
Отварную куриную грудку нарежьте кубиком.
Assemble the salad in layers. To do this, first place fried mushrooms in a round dish, then pickled onions, chicken breast, egg white, pickles, egg yolk and cheese. Spread each layer with mayonnaise.
Соберите салат слоями. Для этого в круглую форму выложите сначала жареные грибы, затем маринованный лук, куриную грудку, яичный белок, соленые огурцы, яичный желток и сыр. Каждый слой промажьте майонезом.
Remove the form, decorate the salad with herbs and serve.
Снимите форму, украсьте салат зеленью и подавайте к столу.