Place all ingredients on the table for easy preparation. Boil potatoes and chicken eggs in advance, peel the onions.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Картофель и куриные яйца заранее отварите, репчатый лук очистите.
Cut the pickled cucumbers into slices.
Соленые огурцы нарежьте кружочками.
Separate the smoked chicken breast into fibers.
Копченую куриную грудку разделите на волокна.
Cut the potatoes and eggs into cubes.
Картофель и яйца нарежьте кубиком.
Pickle the onions. To do this, cut it into half rings and place in a deep container. Pour vinegar and water over the onion. Leave for 15 minutes.
Репчатый лук замаринуйте. Для этого нарежьте его полукольцами, выложите в глубокую емкость. Залейте лук уксусом и водой. Оставьте на 15 минут.
Assemble the salad. To do this, place chopped potatoes, eggs, chicken breast, cucumbers and pickled onions in a salad bowl. Add salt and pepper to taste.
Соберите салат. Для этого выложите в салатницу нарезанный картофель, яйца, куриную грудку, огурцы и маринованный лук. Добавьте соль и перец по вкусу.
Season the salad with mayonnaise, mix and serve, garnished with slices of pickled cucumbers.
Заправьте салат майонезом, перемешайте и подавайте к столу, украсив кружочками соленых огурчиков.