Place all ingredients on the table for easy preparation. Boil the chicken liver in advance. Rinse vegetables under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Куриную печень заранее отварите. Овощи промойте под проточной водой.
Pickle the onions. To do this, cut it into half rings, place in a deep bowl, add salt, sugar, vinegar and water. Stir and leave for 30 minutes.
Замаринуйте репчатый лук. Для этого нарежьте его полукольцами, выложите в глубокую миску, добавьте соль, сахар, уксус и воду. Перемешайте и оставьте на 30 минут.
Cut the boiled chicken liver into pieces.
Отваренную куриную печень нарежьте кусочками.
Cut the tomatoes into slices.
Помидоры нарежьте дольками.
After the onions are marinated, assemble the salad. To do this, place spinach on a plate, then chicken liver, pickled onions and tomatoes.
После того как лук замаринуется, соберите салат. Для этого на тарелку выложите шпинат, затем куриную печень, маринованный лук и помидоры.
Drizzle balsamic vinegar over the salad and serve.
Полейте салат бальзамическим уксусом и подавайте к столу.