Prepare all the necessary ingredients. Wash the chicken eggs, remove the oil from the refrigerator until it becomes soft. Turn on the oven to preheat to 190 degrees.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помойте куриные яйца, достаньте масло из холодильника, чтобы оно стало мягким. Включите духовку разогреваться до 190 градусов.
Lightly melt the butter in a water bath and transfer to a deep bowl.
Слегка растопите сливочное масло на водяной бане и переложите в глубокую миску.
Add sugar to butter.
Всыпьте к маслу сахар.
Grind sugar and butter.
Перетрите сахар и масло.
Place baking powder, cinnamon and cocoa powder in a bowl. Mix thoroughly.
Всыпьте разрыхлитель, корицу и порошок какао в миску. Тщательно перемешайте.
Add two chicken eggs and mix thoroughly.
Добавьте два куриных яйца и также тщательно перемешайте.
Add sifted flour.
Добавьте просеянную муку.
Knead a thick dough.
Замесите густое тесто.
Place baking paper on a baking sheet. Form the gingerbread cookies and place them on a baking sheet.
Выложите на противень бумагу для выпекания. Сформируйте пряники и выложите их на противень.
Bake the gingerbread cookies for 20-25 minutes until done.
Выпекайте пряники в течение 20-25 минут до готовности.
Let the gingerbreads cool slightly, transfer to serving plates and serve. Bon appetit!
Дайте пряникам немного остыть, переложите на порционные тарелки и подавайте к столу. Приятного аппетита!