Prepare all ingredients, peel the onion.
Подготовьте все ингредиенты, очистите лук от шелухи.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Place the butter, cut into small pieces, and chopped onions into the pan.
Выложите на сковороду сливочное масло, нарезанное небольшими кусочками, и нарезанный репчатый лук.
Fry the onion over low heat for 3-5 minutes.
Обжарьте лук на медленном огне в течение 3-5 минут.
Carefully pour tomato juice into the pan. Simmer the onion for 5-7 minutes.
Аккуратно влейте на сковороду томатный сок. Тушите лук 5-7 минут.
Add sifted flour to the pan. Mix thoroughly.
Добавьте на сковороду просеянную муку.Тщательно перемешайте.
Add mustard to the sauce.
Добавьте к соусу горчицу.
Cook the sauce over low heat for 5-7 minutes, remembering to stir. Let the sauce cool slightly.
Готовьте соус на слабом огне 5-7 минут, не забывая помешивать. Дайте соусу слегка остыть.
Divide the sauce into serving bowls and serve. Bon appetit!
Разложите соус по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!