Peel the onions and garlic, rinse the champignons. Chop the onion, crush the garlic, cut the champignons into large slices. Prepare a frying pan with thick, high walls.
Очистите лук и чеснок, промойте шампиньоны. Нарежьте лук, раздавите чеснок, шампиньоны нарежьте крупными дольками. Подготовьте сковороду с толстыми высокими стенками.
Fry the onion and garlic in melted butter, then add the champignons, add salt and fry them until golden brown.
В растопленном сливочном масле обжарьте лук и чеснок, затем добавьте шампиньоны, посолите и обжарьте их до золотистой корочки.
Combine mushroom juice with sour cream, mustard and pepper. Pour the mixture over the mushrooms and simmer everything together for another 2-3 minutes over low heat.
Грибной сок соедините со сметаной, горчицей и перцем. Залейте смесью грибы и тушите все вместе еще 2–3 минуты на слабом огне.
Fry the meat over high heat in a frying pan with well-heated oil for 5 minutes.
Обжаривайте мясо на сильном огне в сковороде с хорошо разогретым маслом в течение 5 минут.
Transfer the fried beef to the mushrooms. Heat everything together, but do not bring to a boil. Remove the pan with the finished dish from the heat, cover with a lid and leave for 10-15 minutes in a warm place, then serve.
Обжаренную говядину переложите к грибам. Прогрейте все вместе, но не доводите до кипения. Уберите сковороду с готовым блюдом с огня, накройте крышкой и оставьте на 10-15 минут в теплом месте, затем подавайте.