Check all the necessary ingredients, peel the onions, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, очистите репчатый лук, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the onion into half rings.
Нарежьте репчатый лук полукольцами.
Place the chopped onion in a deep bowl.
Переложите нарезанный лук в глубокую миску.
Add spices and salt to the onion.
Добавьте к луку специи и соль.
Add granulated sugar to the onion.
Добавьте к луку сахарный песок.
Pour vegetable oil and apple cider vinegar into the onion.
Влейте к луку растительное масло и яблочный уксус.
Mix the onions thoroughly and leave to marinate for 10-15 minutes.
Тщательно перемешайте лук и оставьте мариноваться на 10-15 минут.
Divide the pickled onions into serving bowls and serve. Bon appetit!
Разложите маринованный лук по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!