Wash vegetables and herbs. Coarsely chop the onion and carrots. Preheat oven to 200°C.
Вымойте овощи и зелень. Лук и морковь крупно нарежьте. Разогрейте духовку до 200°C.
Place the washed meat in a saucepan with filtered water and place over medium heat.
Промытое мясо выложите в кастрюлю с фильтрованной водой и поставьте на средний огонь.
Once the meat comes to a boil, reduce the heat to low. Cook for another 40 minutes, skimming off the foam and fat film with a slotted spoon.
Как только мясо закипит, убавьте огонь до минимума. Варите еще 40 минут, снимая пену и жировую пленку шумовкой.
Place the onions and carrots in a baking dish, sprinkle with vegetable oil and place in the oven preheated to 200°C for 30 minutes.
Выложите в форму для запекания лук и морковь, сбрызните растительным маслом и отправьте в духовку, разогретую до 200°C на 30 минут.
Add the browned vegetables to the meat. Salt and pepper the broth and cook everything together for 30 minutes.
Зарумянившиеся овощи добавьте к мясу. Посолите, поперчите бульон и варите все вместе 30 минут.
Separate the broth from the meat and vegetables and serve as a separate dish or use as an addition to another dish.
Отделите бульон от мяса и овощей и подавайте в качестве самостоятельного блюда или используйте как дополнение к другому блюду.