Separate the meat from the bone and wash well.
Мясо отделите от кости, хорошо помойте.
Prepare the meat. Trim the fat from the meat and cut it into small pieces. Cut the meat into long strips approximately the thickness of the intestine.
Подготовьте мясо. Жир срежьте с мяса и нарежьте его небольшими кусочками. Мясо нарежьте длинными полосками примерно по толщине кишки.
Marinate the meat. Squeeze the garlic. Mix salt, pepper and garlic in a separate bowl. Rub the mixture onto the meat and fat. Leave to marinate in the refrigerator for 1 hour.
Замаринуйте мясо. Выдавите чеснок. Смешайте в отдельной посуде соль, перец и чеснок. Натрите полученной смесью мясо и жир. Оставьте мариноваться в холодильнике на 1 час.
Make kazy. Fill the intestine evenly with meat and fat loosely. Tie the resulting sausage on both sides. Place in the refrigerator for 24 hours.
Сделайте казы. Набейте равномерно кишку мясом и жиром неплотно. Получившуюся колбасу завяжите с двух сторон. Уберите в холодильник на 24 часа.
Cook kazy. Place the kazy in a large saucepan of cold water. When the water boils, pierce the sausage from the edges and in the middle with a toothpick. Cook over low heat for 3 hours.
Сварите казы. Поместите казы в большую кастрюлю с холодной водой. Когда вода закипит, проткните колбасу с краев и посередине зубочисткой. Варите на малом огне 3 часа.
Before serving, the kazy must be cooled thoroughly.
Перед подачей казы нужно хорошо остудить.