Prepare the ingredients for the mushroom pie. Wash the champignons and chop finely. Peel the onion and chop. Tip: A single serving of mushrooms is 120-150 grams. If there are no diseases that limit their consumption, then mushrooms can be eaten every day without harm to health.
Подготовьте продукты для пирога с грибами. Шампиньоны помойте и мелко порежьте. Почистите лук, измельчите. Совет: Разовая порция грибов составляет 120-150 граммов. Если нет заболеваний, которые ограничивают их потребление, то грибы можно есть каждый день без вреда для здоровья.
Prepare the filling. Fry the onions in vegetable oil over medium heat for 2 minutes. Add mushrooms. Fry for 6-7 minutes. Let the filling cool.
Подготовьте начинку. На растительном масле на среднем огне обжарьте репчатый лук 2 минуты. Добавьте грибы. Жарьте 6-7 минут. Дайте начинке остыть.
Prepare the dough. Mix eggs, sour cream, mayonnaise. Then add flour little by little and baking powder. Add some salt. Knead the dough.
Приготовьте тесто. Смешайте яйца, сметану, майонез. Затем понемногу всыпьте муку, добавьте разрыхлитель. Посолите. Замесите тесто.
Bake the mushroom pie in the oven. Grease a baking dish with oil. Pour in half the batter. Add the mushroom filling, then the remaining dough. Bake at 180 degrees for 20-25 minutes.
Запеките пирог с грибами в духовке. Смажьте форму для выпечки маслом. Вылейте половину порции теста. Выложите грибную начинку, затем оставшееся тесто. Запекайте при 180 градусах 20-25 минут.
Before serving, let the mushroom pie cool slightly, then cut into pieces and start tasting.
Перед подачей дайте грибному пирогу немного остыть, затем нарежьте на кусочки и приступайте к дегустации.