Cut the onion into thin strips. Fill with hot water, let stand for a while, about 2 minutes. Then drain the water and add 2 tsp to the onion. vinegar. Cut the cabbage into thin strips.
Лук нарежьте тонкими полосками. Залейте горячей водой, дайте немного постоять, около 2 минут. Затем воду слейте и добавьте в лук 2 ч.л. уксуса. Капусту нарежьте тонкими полосками.
Drain excess vinegar from onions. Add finely chopped parsley. Cut the carrots into thin slices. Grate the cheese on a fine grater.
С лука слейте лишний уксус. Добавьте мелко нарезанную петрушку. Морковь нарежьте тонкими ломтиками. Сыр натрите на мелкой терке.
Cut the hot dog bun lengthwise, not all the way through. Place the sausage in it, first remove the skin from it. Sprinkle cheese on top. Microwave for 1-2 minutes until the cheese melts and the bun warms up a little.
Булку для хот-дога разрежьте вдоль, не до конца. Положите в нее сосиску, предварительно снимите с нее шкуру. Сверху посыпьте сыром. Поставьте в микроволновку на 1-2 минуты, чтобы сыр расплавился и булка немного нагрелась.
Mix all the ingredients for the salad: cabbage, carrots, onions. Add salt to taste. Mix everything thoroughly. Remove the hot dog from the microwave. Pour ketchup, mayonnaise and place salad on top.
Смешайте все ингредиенты для салата: капусту, морковь, лук. Добавьте соль по вкусу. Все тщательно перемешайте. Хот-дог достаньте с микроволновки. Полейте кетчупом, майонезом и сверху выложите салат.
Serve hot dogs on a large platter. Garnish with lettuce leaves, a sprig of parsley and gherkins.
Подавайте хот-доги на большом блюде. Украсив листьями салата, веточкой петрушки и корнишонами.