Wash the Chinese cabbage. Boil the eggs.
Помойте пекинскую капусту. Отварите яйца.
Remove excess oil from the herring by placing it on paper towels. Once the excess oil remains in the napkins, cut the herring into cubes. Cut the boiled eggs into cubes. Cut the onion into half rings.
Избавьте сельдь от лишнего масла, положив ее на бумажные салфетки. После того как лишнее масло останется в салфетках, нарежьте сельдь на кубики. Отваренные яйца нарежьте кубиком. Лук нарежьте полукольцами.
Prepare the sauce: to do this, in a separate bowl, combine lemon juice, mustard, and mix well. Add salt and pepper to taste.
Приготовьте соус: для этого в отдельной посуде соедините сок лимона, горчицу, и хорошо перемешайте. Добавьте соль, перец по вкусу.
Serve the salad garnished with parsley.
Подавать салат украшенный зеленью петрушку.