Weigh recipe ingredients. Sift the flour. Prepare a bowl for kneading the dough.
Взвесьте продукты по рецепту. Муку просейте. Приготовьте посуду для замешивания теста.
Dissolve the yeast in water, add salt, sugar, flour and knead the dough. Pour olive oil into a deep bowl and place the dough in it. Leave to rise for 40 minutes. Punch it down and leave it in the bowl for another 30 minutes.
Дрожжи распустите в воде, добавьте соль, сахар, муку и замесите тесто. В глубокую посуду налейте оливковое масло и выложите в него тесто. Оставьте на 40 минут подниматься. Обомните его и оставьте в миске еще на 30 минут.
Divide the dough into 2 parts, and then each into 2 more. Roll them into flat cakes, place them on top of each other and roll them out again. Send to bake for 10 minutes at 180 degrees.
Разделите тесто на 2 части, а затем каждую — еще на 2. Раскатайте их в лепешки, уложите друг на друга и еще раз раскатайте. Отправьте выпекаться на 10 минут при 180 градусах.
Cut blue cheese into small pieces and mix with cream cheese. Remove the focaccia from the oven and cut into 2 pieces. Brush the bottom part with the cheese mixture and cover with the second part. Brush the top with butter, sprinkle with marjoram and place in the oven for another 5 minutes.
Голубой сыр нарежьте небольшими кусочками и перемешайте со сливочным сыром. Фокаччу выньте из духовки и разрежьте на 2 части. Нижнюю часть смажьте смесью сыров, накройте второй частью. Сверху смажьте маслом, посыпьте майораном и отправьте в духовку еще на 5 минут.
Cut the focaccia into portions. Apply a sauce pattern of your choice. Add olives, sun-dried tomatoes, or chopped fresh vegetables.
Нарежьте фокаччу порционными кусками. Нанесите узор из соуса по вашему вкусу. Положите маслины, вяленые помидоры, или нарезку из свежих овощей.