Peel the onion. Rinse the liver and soak in salted cold water for 10 minutes. To make the liver even softer, you can soak it in fat milk for 12 hours. Cut the soaked liver into small pieces 1-2 cm thick.
Очистите лук. Промойте печень и замочите в подсоленной холодной воде на 10 минут. Чтобы печень была еще более мягкой, ее можно замочить в жирном молоке на 12 часов. Вымоченную печень нарежьте на небольшие кусочки толщиной 1-2 см.
Cut the onion into thin strips. Salt and pepper the chopped liver and roll in flour.
Нарежьте лук тонкой соломкой. Нарезанную печень посолите, поперчите и обваляйте в муке.
Fry the liver, stirring, in a preheated frying pan over medium heat for 3 minutes with vegetable oil. Add butter, onion and fry everything together for about 5 minutes.
Обжаривайте печень, помешивая, на разогретой сковороде на среднем огне 3 минуты с растительным маслом. Добавьте сливочное масло, лук и обжаривайте все вместе около 5 минут.
Reduce heat to low and add sour cream. Simmer everything together, stirring, for 15 minutes. If the mixture is too thick, add a little water or broth.
Убавьте огонь до минимума и добавьте сметану. Тушите все вместе, помешивая, 15 минут. Если масса получается слишком густой, добавьте немного воды или бульона.
Remove the pan from the heat and leave the dish covered for 5 minutes. Serve beef stroganoff hot with your favorite side dish.
Снимите сковороду с огня и оставьте блюдо под крышкой на 5 минут. Подавайте бефстроганов горячим с любимым гарниром.