Peel the bananas, cut them and place them in the freezer for 3 hours. Also set the condensed milk to boil in advance - for 1.5 hours. Prepare food and containers for cooking and freezing.
Бананы очистите от кожуры, нарежьте их и отправьте в морозилку на 3 часа. Также заранее поставьте варить сгущенное молоко – на 1,5 часа. Приготовьте продукты и емкости для приготовления и замораживания.
Mix boiled condensed milk with peanuts and spread over the bottom of the mold, after covering it with cling film. Place in the freezer for 1-2 hours.
Вареную сгущенку смешайте с арахисом и распределите по дну формы, предварительно застелив ее пищевой пленкой. Отправьте в морозилку на 1-2 часа.
Grind the frozen bananas in a blender and place on top of the condensed milk and also place in the freezer until completely frozen for about 2 hours (depend on your freezer). Remove the cake from the freezer from the container and turn it upside down so that there are peanuts in condensed milk on top, remove the film.
Замороженные бананы измельчите блендером и выложите поверх сгущенки и также поставьте в морозильную камеру до полного застывания примерно на 2 часа (ориентируйтесь на свою морозилку). Торт из морозилки выньте из емкости и переверните дном вверх, чтобы сверху был арахис в сгущенке, снимите пленку.
To decorate, melt a bar of milk chocolate in a water bath, mix with sour cream and apply a pattern to the cake. Decorate with berries, chocolate chips or glazed nuts.
Для украшения растопите плитку молочного шоколада на водяной бане, смешайте со сметаной и нанесите узор на торт. Украсьте ягодами, крошкой шоколада или глазированными орехами.