Weigh recipe ingredients. Prepare the equipment you will work with. Set out the dishes in which you will assemble and freeze the dessert.
Взвесьте продукты по рецепту. Приготовить инвентарь, с которым будете работать. Выставьте посуду, в которой будете собирать и замораживать десерт.
Separate the cookies from the filling and crush into crumbs using a blender. Prepare a cake from half the crumbs: mix with melted butter and milk, using a spatula, place the mixture on the bottom of the mold and compact.
Печенье отделите от начинки и при помощи блендера раздробите в крошку. Приготовьте из половины крошки корж: смешайте с растопленным маслом и молоком, при помощи лопатки выложите массу на дно формы и утрамбуйте.
Prepare the cream. Pour the cream into a container. Beat with a mixer until peaks form, then gradually pour in the condensed milk, continuing to beat, and add the white cookie filling.
Приготовьте крем. Перелейте сливки в емкость. Взбивайте миксером до образования пиков, затем понемногу вливайте сгущенку, продолжая взбивать, и всыпьте белую начинку из печенья.
Place half of the cream on the cake, then in a circle - cookies (you can also have a different flavor, for example, strawberry or mint). Cover the cookies with the remaining cream and sprinkle the remaining crumbs on top of the cake. Place in the freezer for several hours (note: it will not harden in the refrigerator).
Выложите на корж половину крема, затем по кругу - печенье (можно и другого вкуса, например, клубничное или с мятой). Накройте печенье остальным кремом и сверху посыпьте торт оставшейся крошкой. Уберите на несколько часов в морозильную камеру (прим. В холодильнике оно не застынет).
Cut the ice cream cake into portions. Decorate with marshmallow balls or grated chocolate. Make slices of banana or other fruits and berries.
Нарежьте торт-мороженое на порции. Украсьте шариками маршмеллоу или тертым шоколадом. Сделайте нарезку из банана или других фруктов и ягод.