List all products according to the recipe. Wash and dry the champignons. Wash and dry the tomatoes and herbs as well. Sift the flour.
Выставьте все продукты по рецепту. Шампиньоны помойте и обсушите. Помидор и зелень также помойте и обсушите. Муку просейте.
In a bowl, mix flour, kefir, cottage cheese and egg. Cut the sausage and tomatoes into equal cubes, mushrooms into small pieces, grate the cheese on a coarse grater, chop the herbs.
В миске смешайте муку, кефир, творог и яйцо. Колбасу и помидоры нарежьте одинаковыми кубиками, грибы - небольшими кусочками, сыр натрите на крупной терке, измельчите зелень.
Add all the chopped ingredients to the dough. Season with salt, paprika and hot pepper to taste and stir again.
К тесту добавьте все нарезанные ингредиенты. Приправьте солью, паприкой и острым молотым перцем по вкусу и еще раз перемешайте.
Place the dough like pancakes in a frying pan with hot vegetable oil. Fry on both sides until golden brown.
Тесто выкладывайте, как оладьи, на сковороду с раскаленным растительным маслом. Жарьте с двух сторон до румяной корочки.
Serve the cheesecakes with sour cream. If desired, decorate with sauce of your choice. Garnish with sprigs of fresh herbs.
Подайте сырники к столу со сметаной. По желанию нанесите узор соусом по вашему вкусу. Украсьте веточками свежей зелени.