Brew coffee, let it cool. Separate the yolks from the whites.
Заварите кофе, дайте ему остыть. Отделите желтки от белков.
Mix the yolks with sugar with a mixer or whisk until the sugar dissolves. Add mascarpone cheese. Mix everything. Beat the whites firmly into a foam. Add to the ground yolks. Mix everything.
Желтки смешайте с сахаром миксером или венчиком, чтобы сахар растворился. Добавьте сыр маскарпоне. Все перемешайте. Белки крепко взбейте в пену. Добавьте к перетертым желткам. Все перемешайте.
In a separate bowl, mix cognac and cooled coffee. Dip the cookies into the coffee one at a time, but quickly, they will soak very quickly. Place the soaked cookies in a mold, preferably square or rectangular. Place a layer of cream on top and smooth it out. Lay out the cookies in the same pattern. Place a layer of cream on top. Place in the refrigerator for 5-6 hours to allow the cream to set.
В отдельной миске смешайте коньяк и остывший кофе. По одному окунайте в кофе печенье, но быстро, оно очень быстро отмокает. Уложите намоченные печенья в форму, лучше квадратную или прямоугольную. Сверху выложите слой крема, разровняйте. Выложите печенье по той же схеме. Сверху выложите слой крема. Отправьте в холодильник на 5-6 часов, чтобы крем схватился.
Serve tiramisu with cocoa powder sprinkled on top. Garnish with a sprig of mint.
Подавайте тирамису посыпанный сверху какао порошком. Украсьте веточкой мяты.