Brew coffee, let it cool.
Заварите кофе, дайте ему остыть.
Prepare a container for the mixture. Add powdered sugar, vanillin and eggs. Whisk until smooth. Using a mixer, beat the mascarpone with cream. Mix these two mixtures.
Подготовьте емкость для смеси. Добавьте в нее сахарную пудру, ванилин и яйца. Взбейте венчиком до однородной массы. Миксером взбейте маскарпоне со сливками. Смешайте эти две смеси.
Dip the cookies, one at a time, into brewed chilled coffee for a few seconds and place in the mold. Cover with cream on top. Repeat this procedure two times.
Опустите поочередно печенье на несколько секунд в заваренный охлажденный кофе и выложите в форму. Сверху покройте кремом. Повторите данную процедуру два раза.
Serve tiramisu with cocoa powder sprinkled on top. Garnish with a sprig of mint.
Подавайте тирамису посыпанный сверху какао порошком.Украсьте веточкой мяты.