Peel and wash the potatoes. Thaw the fish fillet, wash and dry. Wash the tomatoes. Peel and wash the onion.
Картофель очистите и помойте. Филе рыбы разморозьте, помойте и обсушите. Помидоры помойте. Лук очистите и помойте.
Cut the tilapia fillet into large cubes, the onion into half rings, and the tomato into cubes. Cut the potatoes into rings, grate the cheese.
Нарежьте филе тилапии на крупные кубики, лук - полукольцами, помидор - кубиками. Картофель нарежьте кольцами, сыр натрите на терку.
Make a dressing for the fish. Mix mayonnaise, lemon juice, pepper, salt, seasonings and add to the fish. Stir.
Сделайте заправку для рыбы. Майонез, сок лимона, перец, соль, приправы смешайте и выложите к рыбе. Перемешайте.
Grease a baking dish with butter. Place potato slices on the bottom. Salt and pepper them. Place onions on top, then tomatoes.
Смажьте форму для запекания сливочным маслом. На дно уложите кружочки картофеля. Посолите их и поперчите. Сверху него разложите лук, затем - помидоры.
Place a layer of fish on top of the tomatoes. Sprinkle everything with cheese, cover with foil and place in the preheated oven. Cooking time 40 minutes at 180 degrees.
На помидоры положите слой рыбы. Посыпьте все сыром, накройте фольгой и поставьте разогретую духовку. Время приготовления 40 минут при 180 градусах.
Serve portions of tilapia with potatoes warm. Place a bunch of arugula, or garnish with parsley and dill. Chop fresh vegetables.
Порционные куски тилапии с картофелем подайте теплыми. Положите пучок руколы, или украсьте петрушкой и укропом. Сделайте нарезку из свежих овощей.