Thaw the tilapia fillet, wash and dry with a napkin. Peel and wash the potatoes. Wash the tomato.
Филе тилапии разморозьте, помойте, обсушите салфеткой. Картофель очистите и помойте. Помидор помойте.
Cut the fish into pieces. Add lemon juice, mayonnaise, salt and spices to it and mix. Leave the fish to marinate for 30 minutes. Before baking, add diced tomato to it.
Нарежьте рыбу кусочками. Добавьте к ней сок лимона, майонез, соль и специи и перемешайте. Оставьте рыбу мариноваться на 30 минут. Перед запеканием добавьте к ней нарезанный кубиками помидор.
Grease a baking dish with oil and place potato slices. Salt and sprinkle with spices. Place thinly sliced onions on top.
Форму для запекания смажьте маслом и выложите кружочки картофеля. Посолите и присыпьте специями. Сверху разложите нарезанный тонкими перьями репчатый лук.
Place the tilapia marinated with tomatoes on the onion. Sprinkle everything with grated cheese. Bake at 200 degrees for about 40 minutes.
На лук выложите маринованную с помидорами тилапию. Посыпьте все тертым сыром. Запекайте при температуре 200 градусов около 40 минут.
Serve the tilapia with potatoes warm in portions. Sprinkle with chopped dill. Add a slice of lemon. Garnish with chopped fresh vegetables of your choice.
Подавайте тилапию с картофелем в теплом виде порционными кусками. Посыпьте рубленным укропом. Положите дольку лимона. Украсьте нарезкой свежих овощей по вашему вкусу.