Wash and peel the vegetables. Rinse and dry chicken drumsticks and wings. Preheat oven to 220°C.
Вымойте и очистите овощи. Промойте и просушите голени и крылья цыпленка. Разогрейте духовку до 220°C.
Place the meat in a saucepan of cold water and bring to a boil. Reduce heat to low and skim off any foam that forms on the surface of the water.
Мясо погрузите в кастрюлю с холодной водой и доведите до кипения. Уменьшите огонь до минимума и снимите пену, образовавшуюся на поверхности воды.
Coarsely chop the vegetables, brush them with oil and place in a preheated oven for 10 minutes. They should burn a little.
Крупно нарежьте овощи, смажьте их маслом и поставьте в разогретую духовку на 10 минут. Они должны чуть обгореть.
Transfer the vegetables to the water with the chicken, add salt, pepper and bay leaf. Simmer the broth over low heat, without covering the pan, for 40 minutes.
Переложите овощи в воду с цыпленком, добавьте соль, перец и лавровый лист. Варите бульон на медленном огне, не накрывая кастрюлю крышкой, в течение 40 минут.
Strain the finished broth through a sieve.
Готовый бульон процедите через сито.