Prepare the ingredients according to the recipe. Sift the flour and remove any lumps from the cottage cheese. Wash and dry the strawberries.
Приготовьте продукты по рецепту. Муку просейте, творог разотрите от комков. Клубнику помойте и обсушите.
Prepare the cottage cheese filling. Beat eggs into it, add vanilla and a little regular sugar, starch. Grind everything until smooth.
Приготовьте начинку из творога. Вбейте в него яйца, всыпьте ванильный и немного обычного сахара, крахмал. Разотрите все до однородной массы.
For the dough, mix the flour, baking powder, cocoa and remaining sugar in a bowl, then add the butter cut into pieces and rub the dough into crumbs.
Для теста в миске смешайте муку, разрыхлитель, какао и оставшийся сахар, затем добавьте нарезанное кусками масло и перетрите тесто крошку.
Assemble the pie. Divide the flour mixture into approximately three parts, and the curd mixture into two. Pour a third of the flour mixture into the pan and press down lightly. Place half the cottage cheese and a layer of strawberries on it. Then add part of the mixture again, lay out the rest of the cottage cheese and strawberries on top of it. The top final layer is the flour mixture.
Соберите пирог. Поделите мучную смесь примерно на три части, а творожную - на две. Высыпьте в форму третью часть мучной смеси, слегка утрамбуйте. На нее выложите половину творога и слой клубники. Затем снова всыпьте часть смеси, выложите остальной творог и поверх него клубнику. Верхний заключительный слой – мучная смесь.
Place the pie in the oven to bake. Set the temperature to 180 degrees and bake it for about 50 minutes.
Отправьте пирог выпекаться в духовку. Установите температуру 180 градусов и выпекайте его примерно 50 минут.
Serve the pie in portions. Decorate them with whipped cream. Place strawberries and grapes cut in half.
Пирог подавайте порционными кусками. Украсьте их взбитыми сливками. Положите разрезанные пополам ягоды клубники, виноград.