Prepare the dough container and frying pan in advance. Wash and dry the apples. Sift the flour.
Заранее подготовьте емкость для теста, сковороду. Яблоки помойте и обсушите. Муку просейте.
Pour cottage cheese, sugar and eggs into a deep bowl. Blend with an immersion blender until smooth. Grate the apples on a coarse grater. Pour the apples into the curd mixture and stir.
В глубокую посуду высыпьте творог, сахар и яйца. Взбейте погружным блендером до гладкой массы. Яблоки натрите на крупной терке. Высыпьте яблоки в творожную массу и перемешайте.
Add baking powder and add flour little by little, stirring constantly. You may need a little less or more flour, the dough should be quite thick and fall off the spoon in a lump. In a preheated frying pan, fry the pancakes for 2-3 minutes on each side.
Разрыхлитель добавьте и понемногу высыпьте муку, постоянно помешивая помешивая. Муки может понадобиться немного меньше или больше, тесто должно быть довольно густым, спадать с ложки комком. В разогретой сковороде обжарьте оладьи по 2-3 минуты с каждой стороны.
Serve the pancakes with sour cream or fruit jam. You can sprinkle a little powdered sugar for decoration.
Подавайте ольдьи со сметаной или фруктовым джемом. Можно посыпать немного сахарной пудры для украшения.