Measure and weigh out the ingredients for the cottage cheese dessert. If the cherries are fresh or frozen, remove the pits. Pour cognac over the berries overnight, add cardamom and cloves.
Отмеряйте и отвесьте ингредиенты творожного десерта. Если вишня свежая или замороженная, удалите косточки. Залейте ягоды на ночь коньяком, добавьте в него кардамон и гвоздику.
Beat the yolks with 3 tbsp. Sahara. Break the chocolate into pieces and add to the beaten yolks. Place the mixture in a water bath and heat it until the chocolate dissolves. Pour in the milk and leave to cool.
Желтки взбейте с 3 ст.л. сахара. Шоколад поломайте на кусочки и добавьте к взбитым желткам. Поставьте массу на водяную баню и прогрейте ее до растворения шоколада. Влейте молоко и оставьте остывать.
Beat cottage cheese with 2 tablespoons of sugar. Then add the butter and cream until you get a nice smooth mixture.
Творог взбейте с 2 ложками сахара. Затем добавьте сливочное масло и сливки, чтобы получилась красивая однородная масса.
Collect dessert. Place Savoiardi cookies on the bottom of a deep salad bowl or bowl. Pour cherry juice from cherry tincture in cognac over it. Next, place a layer of cherries, then whipped cottage cheese, and chocolate mixture. And in the same way a couple more layers.
Соберите десерт. На дно глубокой салатницы или креманок выложите печенье «Савоярди». Полейте его вишневым соком от настойки вишни на коньяке. Далее укладывайте слой вишни, затем взбитый творог, шоколадную смесь. И таким же образом еще пару слоев.
Decorate the finished dessert with cherry berries. Stick cookies and a couple of chocolate cubes on the side. Refresh the dessert with a sprig of mint. Serve tea or coffee.
Готовый десерт украсьте вишневыми ягодами. Сбоку воткните печенье, пару кубиков шоколада. Освежите десерт веточкой мяты. Подайте чай или кофе.