Weigh and measure all products. Sift the flour. Prepare a bowl in which you will knead the dough.
Отвесьте и отмерьте все продукты. Муку просейте. Приготовьте посуду, в которой будете замешивать тесто.
Beat the eggs into the cottage cheese and mix. Add sugar, vanillin and mix again. Then add flour (4-5 tablespoons into dry cottage cheese, 7-8 tablespoons into wet cottage cheese). Mix the whole mass well.
В творог вбейте яйца, перемешайте. Добавьте сахар, ванилин и снова перемешайте. Затем всыпьте муку (в сухой творог - 4-5 ст.л., во влажный - 7-8 ст. л.) Всю массу хорошо перемешайте.
Form cheesecakes from the dough. Roll each one in flour and fry in a heated frying pan in vegetable oil.
Из теста сформируйте сырники. Обваляйте каждый в муке и жарьте в нагретой сковороде на растительном масле.
Serve the finished cheesecakes warm on a saucer. If desired, sprinkle them with powdered sugar. Add a few berries and mint leaves. Place a bowl of honey.
Готовые сырники подайте на блюдце теплыми. По желанию присыпьте их сахарной пудрой. Положите несколько ягод, листики мяты. Поставьте пиалу с медом.