Rub the cottage cheese through a medium sieve and squeeze out the resulting mass well using gauze. Remove the egg from the refrigerator in advance so that it is at room temperature.
Протрите творог через среднее сито и хорошо отожмите получившуюся массу с помощью марли. Заранее достаньте из холодильника яйцо, чтобы оно было комнатной температуры.
Combine cottage cheese with egg, semolina, sugar and vanilla sugar. Mix everything well and leave for 15-20 minutes so that the semolina swells slightly.
Соедините творог с яйцом, манной крупой, сахаром и ванильным сахаром. Все хорошенько перемешайте и оставьте на 15-20 минут, чтобы манка слегка набухла.
Lightly dust the work surface with flour. Divide the curd mass into pieces and roll them into balls, then form cheesecakes.
Рабочую поверхность слегка подпылите мукой. Разделите творожную массу на части и скатайте их в шарики, затем сформируйте сырники.
Fry the cheesecakes in hot oil over low heat until golden brown.
Обжаривайте сырники в разогретом масле на медленном огне до румяной корочки.