Sift flour with baking powder. Remove the butter from the refrigerator to soften it.
Муку просейте с разрыхлителем. Масло достаньте из холодильника, чтобы оно стало мягче.
Cream the butter and sugar, then add the eggs and mix everything thoroughly. Then add the sifted flour and quickly knead the dough. Form it into a ball, cover with film and place in the refrigerator for 20 minutes.
Разотрите масло с сахаром, затем добавьте яйца и все тщательно перемешайте. Потом введите просеянную муку и быстро замесите тесто. Сформируйте из него шар, накройте пленкой и на 20 минут уберите в холодильник.
Beat the eggs with sugar with a whisk until foamy. Then add this mixture to the ricotta and add starch, mix everything thoroughly until smooth.
Взбейте яйца с сахаром венчиком до крепкой пены. Затем введите эту смесь в рикотту и добавьте крахмал, все тщательно перемешайте до однородного состояния.
Roll out the chilled dough to 4-5 millimeters, cut out circles with a diameter of about 10 centimeters from it, make the teeth with a figured knife or cut it out with a regular one.
Раскатайте охлажденное тесто до 4-5 миллиметров, вырежьте из него круги диаметром около10 сантиметров, зубцы сделайте фигурным ножом или вырежете обычным.
Place the filling on one edge of the dough, and cover it with the other, but do not seal it. Place the juices on a baking sheet covered with parchment, sprinkle with poppy seeds and bake until golden brown in the oven at 200 degrees for 20 minutes.
На один край теста выложите начинку, а вторым накройте ее, но не скрепляйте. Сочники выложите на противень, застеленный пергаментом, посыпьте маком и отправьте выпекаться до золотистого цвета в духовку при температуре 200 градусов на 20 минут.
Serve the juices hot with tea or coffee.
Подавайте сочники в горячем виде к чаю или кофе.