Wash all vegetables. Peel, including eggplants. Place the tomatoes in boiling water for 1-2 minutes, then easily remove the skin. Remove seeds from pepper.
Помойте все овощи. Очистите от кожуры, в том числе, и баклажаны. Томаты поместите в кипяток на 1-2 минуты, затем легко снимите кожицу. Перец очистить от семян.
Chop the eggplants into large slices and add salt. Cut the tomatoes into quarters. Chop the bell pepper into strips.
Баклажаны нашинковать крупными дольками, посолить. Помидоры разрезать на четвертинки. Болгарский перец нашинковать полосками.
Cut the carrots and onions into small half rings and lightly simmer in a frying pan. Saute the eggplants in olive oil for about 5-7 minutes, then fry the tomatoes and peppers.
Морковь и лук нарежьте мелкими полукольцами и слегка припустите на сковородке. Баклажаны спассеруйте на оливковом масле около 5-7 минут, затем обжарьте томаты с перцем.
Place all ingredients in a baking dish, sprinkle with finely chopped herbs and garlic. Bake in the oven for 45 minutes at 180 degrees.
Сложите все ингредиенты в форму для запекания, посыпьте мелко нарубленной зеленью с чесноком. Запекайте в духовом шкафу 45 минут при температуре 180 градусов.
Serve a beautiful and tasty sauté on a platter with bright green salad leaves. Garnish with parsley sprigs. Serve toasted if desired.
Красивое и вкусное соте подайте на блюде с яркими листьями зеленого салата. Украсьте веточками петрушки. Подайте по желанию поджаренные тосты.