Wash and dry vegetables and chicken. Chop the mushrooms, cut the meat into strips, eggplant and zucchini into large pieces, peppers and carrots into strips, cherry tomatoes into halves, and the onion as small as possible.
Помойте и обсушите овощи и курицу. Измельчите грибы, нарежьте мясо полосками, баклажан и цукини на крупные куски, перец и морковь соломкой, томаты черри на половинки, а лук как можно мельче.
Heat a frying pan and pour sunflower oil into it. Fry the chicken over high heat until golden brown and half cooked. Then add chopped mushrooms, reduce heat and fry for another 5-7 minutes. Next, add carrots and onions to the chicken and mushrooms and simmer for a few more minutes.
Разогрейте сковороду и налейте в нее подсолнечное масло. На сильном огне обжарьте куриное мясо до золотистого цвета и полуготовности. Затем добавьте резаные грибы, убавьте огонь и обжарьте еще минут 5-7. Далее добавьте к курице и грибам морковь и лук и тушите еще несколько минут.
Then pour the remaining vegetables, except tomatoes, into the pan. Fry for another 2-3 minutes, add salt and pepper. It is better to add cherry tomatoes at the very end and cook for only 1-2 minutes. This way they will acquire a slight golden brown color and will not lose their juice and taste.
Затем высыпьте на сковороду оставшиеся овощи, кроме томатов. Обжарьте еще 2-3 минуты, посолите и поперчите. Помидоры черри лучше добавьте в самом конце, и готовьте всего 1-2 минуты. Так они приобретут небольшую румяность и не потеряют сок и вкусовые качества.
Serve the finished sauté in portions, garnished with fresh herbs and chopped onions, it will add spiciness and zest to the dish.
Готовое соте подавайте порционно, украсив свежей зеленью и нарезанным луком, он добавит блюду остроту и изюминку.