Prepare the products needed for the test in advance; it is advisable that all products are at room temperature.
Заранее подготовьте продукты, необходимые для теста, желательно, чтобы все продукты были комнатной температуры.
Mash 250 grams of cottage cheese with butter, milk and sugar. Sift flour and baking powder, knead the dough using a mixer. Then knead it a little with your hands. The dough should be very soft and flexible.
250 грамм творога размните со сливочным маслом, молоком и сахаром. Просейте муку и разрыхлитель, замешайте тесто с помощью миксера. Потом немного обомните руками. Тесто должно получиться очень нежным и пластичным.
Grease a pie pan with vegetable oil or use parchment. Knead the dough slightly, place it in the mold and spread it over the surface, molding the sides.
Форму для пирога смажьте растительным маслом или используйте пергамент. Тесто слегка размните, выложите в форму и распределите по поверхности, вылепив бортики.
Prepare the filling, to do this, beat the eggs with sugar and vanilla well, add 200 g of cottage cheese, sour cream and two tablespoons of flour, mix well, pour onto the dough. Place the berries in the filling. Bake at 180 degrees for 30-40 minutes.
Приготовьте начинку, для этого хорошенько взбейте яйца с сахаром и ванилином, добавьте 200 г творога, сметану и две ложки муки, хорошо перемешайте, вылейте на тесто. Выложите ягодки в начинку. Запекайте при температуре 180 градусов 30-40 минут.
Serve sour cream with fresh berries, add powdered sugar or fruit jam to your taste.
Подавайте сметанник со свежими ягодами, дополняйте по своему вкусу сахарной пудрой или фруктовым джемом.