Cut the slices of bread into small cubes, prepare the required amount of necessary products.
Порежьте ломтики хлеба небольшими кубиками, подготовьте нужное количество необходимых продуктов.
Fry the bread, cut into pieces, until golden brown. It should be slightly firm and crispy. Place them in a separate container. Add salt, pepper, dry garlic. Peel the onion and cut into small cubes. In a bowl, add sugar, a pinch of salt, add vinegar and stir. Leave the onions to marinate for 5 minutes.
Хлеб, порезанный на кусочки, обжарьте до золотистого цвета. Он должен быть слегка твердоватым и хрустящим. Пересыпьте их в отдельную емкость. Добавьте соль, перец, сухой чеснок. Репчатый лук очистите и нарежьте маленькими кубиками. В миску, всыпьте сахар, щепотку соли, влейте столовый уксус и перемешайте. Оставьте лук мариноваться на 5 минут.
Cut the herring fillet into cubes. Place the first layer of herring fillets. Squeeze the pickled onion from the liquid and spread it over the herring in an even layer. Lubricate the onion layer with mayonnaise.
Филе сельди нарежьте кубиками. Выложите первым слоем филе сельди. Маринованный лук отожмите от жидкости и распределите его поверх сельди равномерным слоем. Смажьте луковый слой майонезом.
Cut the tomatoes into cubes. Place the chopped tomatoes in the next layer of salad and spread with mayonnaise. Grate the hard cheese on a fine grater. Place the cheese in the pan on top of the tomato layer. Place croutons on the last layer of salad.
Нарежьте помидоры кубиками. Выложите нарезанные помидоры следующим слоем салата и смажьте майонезом. Твердый сыр натрите на мелкой терке. Выложите сыр в форму поверх слоя из помидоров. Последним слоем салата выложите сухарики.
Decorate the salad with beautifully chopped tomato and add sprigs of parsley or dill if desired.
Украшайте салат красиво нарезанным томатом, по желанию добавляйте веточки петрушки или укропа.