Prepare the required ingredients in the quantities specified in the recipe. Remove the frozen puff pastry from the freezer, pour boiling water over the raisins, remove the stems and dry them, separate the yolk of one egg from the white.
Подготовьте необходимые ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Замороженное слоеное тесто достаньте из морозильной камеры, изюм обдайте кипятком, удалите хвостики и обсушите его, отделите желток одного яйца от белка.
Take a deep bowl in which you will prepare the filling for the puff pastries, and combine cottage cheese, sugar and vanilla sugar. Mix the ingredients until smooth and add the previously prepared raisins.
Возьмите глубокую посуду, в которой будете готовить начинку для слоек, и соедините творог, сахар и ванильный сахар. Перемешайте ингредиенты до образования однородной массы и добавьте подготовленный ранее изюм.
Start preparing the dough for baking; to do this, take the defrosted puff pastry and roll it into a rectangular layer no more than 5 mm thick. Divide the rolled out dough into 8 equal parts and place the curd filling on each dough rectangle. Form puffs by covering half of the filled dough with the other half of dough and pinching the edges.
Приступайте к подготовке теста для выпечки, для этого возьмите размороженное слоеное тесто, раскатайте его в прямоугольный пласт толщиной не более 5 мм. Разделите раскатанное тесто на 8 одинаковых частей, и выложите творожную начинку на каждый прямоугольник из теста. Сформируйте слойки, накрыв половину теста с начинкой второй половиной теста и защипнув края.
Follow similar steps with all the dough and curd filling. Place the finished puff pastries with cottage cheese on a baking sheet lined with parchment and bake in an oven preheated to 190°C for 10 minutes. When the time is up, remove the puff pastries from the oven, brush the eggs with yolk and place in the oven for another 15 minutes until golden brown.
Проделайте аналогичные шаги со всем тестом и творожной начинкой. Готовые слойки с творогом переложите на противень, застеленный пергаментом, и отправьте выпекаться в духовую печь разогретую до 190 °С на 10 минут. По истечении времени достаньте слойки из духовки, смажьте желтком яйца и отправьте в духовую печь еще на 15 минут до образования румяного вида.
Serve the finished puff pastries with cottage cheese, sprinkled with powdered sugar and topped with your favorite drink.
Готовые слойки с творогом подавайте, посыпав сахарной пудрой и дополнив любимым напитком.