Prepare the required ingredients according to the list in the quantities specified in the recipe. Peel and wash the onion, separate the egg whites from the yolks.
Подготовьте необходимые ингредиенты по списку в количестве, указанном по рецепту. Лук очистите от шелухи и помойте, отделите яичные белки от желтков.
Cut the peeled onion into small cubes or chop in a blender bowl. Take a deep bowl, combine minced chicken, chopped onion, cottage cheese and egg whites in it. Mix the resulting mixture thoroughly and sprinkle with salt, black pepper and nutmeg to taste.
Очищенный лук нарежьте небольшим кубиком или измельчите в чаше блендера. Возьмите глубокую посуду, соедините в ней куриный фарш, измельченный лук, творог и яичные белки. Тщательно перемешайте полученную массу и посыпьте солью, черным перцем и мускатным орехом по вкусу.
Start forming cutlets from the prepared minced meat; to do this, take a small amount of meat mass and form a ball out of it. Press down the slightly formed ball of minced meat and place it in a preheated frying pan without oil to fry for 5-7 minutes on each side until golden brown. Follow similar steps with all ground meat.
Приступайте к формированию котлет из приготовленного фарша, для этого возьмите небольшое количество мясной массы и сформируйте из нее шар. Придавите немного сформированный шар из фарша и отправьте в разогретую без масла сковороду обжариваться в течение 5-7 минут с каждой стороны до образования румяного вида. Проделайте аналогичные шаги со всем мясным фаршем.
Serve delicious chicken cutlets with cottage cheese warm, complementing the dish with a side dish of mashed potatoes, rice or pasta.
Аппетитные куриные котлеты с творогом подавайте в теплом виде, дополнив блюдо гарниром из картофельного пюре, риса или макарон.