Prepare all the ingredients. Wash and dry the onion and dill. If you are using pita bread, then unpack it, if you are preparing your own dough, then sift the flour.
Приготовьте все продукты. Лук и укроп помойте и обсушите. Если используете лаваш, то распакуйте, если будете готовить свое тесто, то просейте муку.
For the filling, finely chop the onion and dill. Beat the eggs into the cottage cheese, stir and add the greens. Add salt and stir again.
Для начинки порежьте мелко зелень лука и укропа. В творог вбейте яйца, размешайте и всыпьте зелень. Посолите и снова размешайте.
If you use lavash, then put the filling on one half, roll it into a pie and fry. If it is dough, then knead it from flour, water, eggs and salt. Roll out the round cakes, put the filling, pinch the edges, like a cheburek.
Если используете лаваш, то на одну половину положите начинку, сверните в виде пирожка и жарьте. Если тесто, то замесите его из муки, воды, яйца и соли. Раскатайте круглые лепешки, положите начинку, защепите края, как у чебурека.
Fry the flatbreads in vegetable or butter on both sides. Turn over when one side is golden brown. To fry, turn on medium heat.
Обжарьте лепешки на растительном или сливочном масле с двух сторон. Переворачивайте, когда одна сторона будет золотистого цвета. Для жарки включайте средний огонь.
Serve the finished flatbreads hot. Sprinkle herbs on top. Place a gravy boat with sour cream. Serve kefir or other fermented milk product.
Готовые лепешки подайте горячими. Сверху посыпьте зеленью. Положите соусник со сметаной. Подайте кефир или другой кисломолочный продукт.