Weigh all products according to the norm. Prepare dishes for dough and filling. Sift the flour to allow it to absorb air.
Отвесьте все продукты по норме. Приготовьте посуду для теста и начинки. Муку просейте, чтобы она набралась воздуха.
Make the filling. Pour 3 tablespoons of flour, 100 g of sugar, vanilla sugar into the cottage cheese, add 50 g of sour cream and the white of one egg (leave the yolk for greasing the juices). Mix well until smooth.
Сделайте начинку. В творог всыпьте 3 столовых ложки муки, 100 г сахара, ванильный сахар, положите 50 г сметаны и белок одного яйца (желток оставьте для смазывания сочников). Хорошо перемешайте до однородной массы.
Knead the dough. Beat eggs, sugar, salt, sour cream, then with soft butter. Add flour and baking powder and knead the dough.
Замесите тесто. Взбейте яйца, сахар, соль, сметану, затем с мягким сливочным маслом. Всыпьте к ним муку и разрыхлитель, замесите тесто.
Roll out the dough into a layer, squeeze out circles with a ring. Place cottage cheese filling on them. Fold them in half. Do not pinch, just press the edges. Place them on a baking sheet with parchment, brush with yolk and bake at 180-200 degrees until golden brown.
Раскатайте тесто в пласт, выдавите кольцом кружочки. Выложите на них начинку из творога. Сверните их пополам. Не защипывайте, лишь прижмите края. Уложите их на противень с пергаментом, смажьте желтком и отправьте выпекаться при 180-200 градусах до золотистого цвета.
When serving, sprinkle the juices with powdered sugar. If desired, serve tea and fresh seasonal berries. Garnish with a sprig of mint.
При подаче посыпьте сочники сахарной пудрой. По желанию подайте чай, свежие сезонные ягоды. Украсьте веточкой мяты.