Wash the vegetables, parsley root and celery. Rinse all the meat, immerse it in a container with cold water and leave it in the refrigerator for 2-3 hours, or better yet, overnight.
Вымойте овощи, корень петрушки и сельдерея. Все мясо промойте, погрузите в емкость с холодной водой и оставьте в холодильнике на 2-3 часа, а лучше на всю ночь.
Rinse the meat again, put it in a saucepan and fill it with cold water so that it is 5-7 cm above the level of the meat. Bring the meat to a boil and constantly remove the foam.
Снова промойте мясо, сложите в кастрюлю и залейте холодной водой, чтобы она была выше уровня мяса на 5-7 см. Доведите мясо до кипения и постоянно удаляйте пену.
As soon as the foaming stops, cover the pan with a lid, reduce the heat to low and, stirring occasionally, simmer the meat over low heat for 2-3 hours. Do not add water even if it has partially evaporated.
Как только пенообразование прекратится, накройте кастрюлю крышкой, убавьте огонь до минимума и, периодически помешивая, варите мясо на медленном огне 2-3 часа. Не добавляйте воду, даже если она частично выкипит.
Then add black allspice, bay leaf, salt and washed, unpeeled carrots, garlic, parsley and celery root to the pan. If the liquid has boiled away too much, add a little boiling water.
Затем добавьте в кастрюлю черный душистый перец, лавровый лист, соль и вымытые неочищенные морковь, чеснок, корень петрушки и сельдерея. Если жидкость сильно выкипела, добавьте немного кипятка.
Place the chopped meat in molds and fill with broth. Peel the boiled carrots, cut into slices and use for decoration. Cool the jellied meat and place it in the refrigerator until completely frozen.
Нарезанное мясо разложите в формы и залейте бульоном. Очистите вареную морковь, нарежьте кружочками и используйте для украшения. Остудите холодец и отправьте в холодильник до полного застывания.