Prepare the required ingredients in the quantities specified in the recipe. Squeeze lemon juice and prepare seedless watermelon pulp.
Подготовьте необходимые ингредиенты в количестве, указанном по рецепту. Выжмите сок лимона, подготовьте арбузную мякоть без косточек.
Take a bowl for preparing the curd filling and mix the cottage cheese, cream and honey. Thoroughly beat the curd mass with a blender until smooth.
Возьмите посуду для приготовления творожной начинки и смешайте творог, сливки и мед. Тщательно взбейте блендером творожную массу до получения однородного состояния.
To form the dessert, transfer part of the curd mass into a bowl, place pieces of watermelon pulp on top, then the curd layer and watermelon. Drizzle the dessert with caramel sauce and lemon juice.
Для формирования десерта переложите часть творожной массы в креманку, сверху выложите кусочки мякоти арбуза, далее творожный слой и арбуз. Полейте десерт карамельным соусом и соком лимона.
Serve the finished curd dessert with watermelon, garnished with mint leaves.
Готовый творожный десерт с арбузом подавайте, украсив листиками мяты.