Prepare all the ingredients. Peel and wash carrots, onions, garlic. Wash and cut the eggplants into cubes, sprinkle with salt and leave for 20 minutes.
Приготовьте все продукты. Морковь, лук, чеснок очистите и помойте. Баклажаны помойте и нарежьте кубиками, обсыпьте солью и оставьте на 20 минут.
Grate the carrots, cut the onion into small cubes, sweet peppers into small pieces, tomatoes into small slices. Squeeze the eggplants and fry them in a frying pan.
Натрите морковь на терку, лук порежьте мелким кубиком, сладкий перец небольшими кусочками, помидоры мелкими дольками. Баклажаны отожмите и поджарьте на сковороде.
Fry the onion separately from the eggplants, add the carrots, then the hot pepper. Then add the bell peppers to the pan with the onions and carrots.
Лук обжарьте отдельно от баклажанов, добавьте морковь, потом горький перец. Затем отправьте на сковороду к луку и моркови сладкий перец.
Place the roasted vegetables in a saucepan and stir. Add the tomatoes and sauté until the vegetables are soft, about 20 minutes, stirring gently several times. At the end of stewing, add finely chopped garlic.
Поджаренные овощи отправьте в кастрюлю, перемешайте. Добавьте помидоры и тушите соте до мягкости овощей примерно 20 минут, несколько раз аккуратно перемешивая. В конце тушения добавьте мелко нарезанный чеснок.
Place the saute in a heap on a plate. Garnish with parsley. Slice tomatoes or peppers.
Соте выложите на тарелку горкой. Украсьте зеленью петрушки. Сделайте нарезку из помидор или перца.