Sift the flour and mix with baking powder. Grease a baking dish with butter. Rinse the berries, allow excess moisture to drain and mix with 1 tablespoon of starch.
Муку просейте и смешайте с разрыхлителем. Форму для запекания смажьте сливочным маслом. Ягоды промойте, дайте стечь лишней влаге и перемешайте с 1 столовой ложкой крахмала.
First, prepare the dough. Mix cottage cheese, 1 egg and 100 grams of sugar. Add vegetable oil, vanillin, turmeric and mix. Then add flour and baking powder. Knead a thick dough.
Для начала приготовьте тесто. Смешайте творог, 1 яйцо и 100 грамм сахара. Добавьте растительное масло, ванилин, куркуму и перемешайте. Затем всыпьте муку с разрыхлителем. Замесите плотное тесто.
Cover a greased baking dish with dough to form high sides. Place the berries mixed with starch on the dough.
Смазанную форму для запекания покройте тестом так, чтобы получились высокие борта. Ягоды, перемешанные с крахмалом, выложите на тесто.
Now start filling: mix sour cream with the remaining sugar, add 2 tablespoons of starch, 3 eggs, vanillin. Mix everything. Cover the berries on the dough with the filling.
Теперь займитесь заливкой: сметану смешайте с оставшимся сахаром, добавьте 2 столовые ложки крахмала, 3 яйца, ванилин. Все перемешайте. Покройте заливкой ягоды на тесте.
Place the pie in an oven preheated to 180 ℃ for 10 minutes. Then reduce the heat to 160℃ and bake for another 50 minutes. Let the cake cool before removing it from the pan.
Отправьте пирог в разогретую до 180 ℃ духовку на 10 минут. Затем уменьшите нагрев до 160℃ и выпекайте еще 50 минут. Перед тем, как вынуть пирог из формы, остудите его.
Serve the curd pie with berries and sour cream filling cooled, otherwise it will be difficult to cut due to its delicate consistency. Top with berries, powdered sugar or grated chocolate.
Подавайте творожный пирог с ягодами и сметанной заливкой остывшим, иначе его будет трудно нарезать из-за нежной консистенции. Украсьте сверху ягодами, сахарной пудрой или натертым шоколадом.