Sort the peaches, rinse thoroughly in running cold water, and remove the pits. To thicken the sour cream, place it in the refrigerator for an hour.
Персики переберите, тщательно промойте в проточной холодной воде, удалите из них косточки. Чтобы сделать сметану более густой, поместите ее в холодильник на час.
Sift the flour, it will become more fluffy and the dough will become more airy. In a bowl, mix all the ingredients for the dough in the following order: flour, sugar, baking powder, vanillin. After this, add the pre-beaten eggs and only at the end add the softened butter. Knead the dough and roll it into a ball. Let the dough rest for five minutes.
Муку просейте, она станет более пышной, а тесто – более воздушным. В миске смешайте все ингредиенты для теста в следующем порядке: мука, сахар, разрыхлитель, ванилин. После этого добавьте предварительно взбитые яйца и только в конце введите размягченное сливочное масло. Замесите тесто и скатайте его в шар. Дайте тесту отдохнуть пять минут.
Prepare a medium-sized dry pan, about 25 cm. Roll out the dough, place it on the bottom and form low sides about 3 cm along the edge. Place the prepared pan with the dough in the refrigerator for 10 minutes.
Подготовьте сухую форму среднего размера, около 25 см. Раскатайте тесто, выложите его на дно и сформируйте по краю невысокие бортики около 3 см. Уберите подготовленную форму с тестом в холодильник на 10 минут.
Mix milk and sugar in a bowl and put on fire. Heat until the sugar is completely dissolved. Dissolve the starch in 100 ml of milk and pour this mixture into the hot milk, stirring constantly. Leave to cool to room temperature. Then add sour cream and mix well. Place the prepared filling on the chilled dough and place the peaches cut into slices on top. Place in an oven preheated to 180°C for 1 hour. Cool.
В миске смешайте молоко с сахаром и поставьте на огонь. Нагревайте до полного растворения сахара. Разведите крахмал в 100 мл молока и влейте эту смесь в горячее молоко, при этом постоянно помешивайте. Оставьте для остывания до комнатной температуры. Затем введите сметану и хорошо перемешайте. Приготовленную начинку выложить на охлажденное тесто, сверху разложите нарезанные на дольки персики. Поместите в разогретую до 180 °C духовку на 1 час. Остудить.
Prepare the filling according to the standard jelly recipe. Jelly can be of your choice; the main thing is that its taste does not interrupt the taste and aroma of peaches. It should be thick enough to hold its shape after serving. Pour it over the peaches. Place in the refrigerator for 2-3 hours.
Приготовьте заливку по стандартному рецепту желе. Желе может быть на ваше усмотрение; главное, чтобы его вкус не перебивал вкус и аромат персиков. Оно должно быть достаточно густым, чтобы продолжало держать форму после подачи. Вылейте ее поверх персиков. Поставить в холодильник на 2-3 часа.
Serve your sour cream on a common platter, garnishing it with a sprig of mint, powdered sugar or confectionery sprinkles. You can also serve it in portions, placing it on saucers, decorating each portion separately.
Сметанник подавайте ваш к столу на общем блюде, украсив его веточкой мяты, сахарной пудрой или кондитерской посыпкой. Можно подавать и порционно, выложив на блюдца, украсив отдельно каждую порцию.