To make the dough more airy, sift the flour before using and put the butter in the freezer.
Для того, чтобы тесто было более воздушным, просейте муку перед использованием и поставьте сливочное масло в морозилку.
Mix all the dry ingredients for the dough, grate 120 g of frozen butter on a coarse grater. Pour the oil shavings into the dry mixture and thoroughly rub the mixture with your hands to a uniform crumbly crumb.
Смешайте все сухие ингредиенты для теста, натрите на крупной терке 120 г замороженного сливочного масла. Пересыпьте масляную стружку к сухой смеси и тщательно разотрите массу руками до однородной рассыпчатой крошки.
For the cream, whisk the sour cream, sugar and eggs. Grease a baking dish with butter and place a layer of prepared crumbs. Then pour the cream into the mold so that the first layer is completely hidden underneath. After this, sprinkle the cream with a thin layer of crumbs, and then cover with a layer of cream again. Continue this way until all the ingredients are gone.
Для крема взбейте венчиком сметану с сахаром и яйцами. Смажьте форму для запекания маслом и выложите слой подготовленной крошки. Затем залейте крем в форму так, чтобы первый слой полностью спрятался под ним. После этого присыпьте крем тонким слоем крошки, а затем снова покройте слоем крема. Так продолжайте пока не закончатся все ингредиенты.
Rub the remaining butter onto the last layer of crumbs; this is necessary to form an appetizing crust. Preheat the oven to 180 degrees and bake the sour cream until done, about 30-40 minutes.
На последний слой крошки натрите остатки сливочного масла, это необходимо для образования аппетитной корочки. Разогрейте духовку до 180 градусов и выпекайте сметанник до готовности, примерно 30-40 минут.
After cooling, decorate this quick, tasty and healthy dessert with powdered sugar. The caramel sauce decor also looks great and goes well with the sour cream flavor.
После остывание украсьте этот быстрый, вкусный и полезный десерт сахарной пудрой. Также отлично смотрится и сочетается со сметанным вкусом декор из карамельного соуса.