Wash and peel the vegetables, cut into thin strips. Soak the chicken liver in salted cold water for 2-3 hours, or better yet overnight. Cut the soaked liver into thin strips
Вымойте и очистите овощи, нарежьте тонкой соломкой. Куриную печень замочите в подсоленной холодной воде на 2-3 часа, а лучше даже на всю ночь. Вымоченную печень нарежьте тонкой соломкой
Fry the washed chicken liver in a mixture of vegetable oil and part (50 g) of butter.
Промытую куриную печень обжарьте в смеси растительного и части (50 г) сливочного масла.
In the same pan, fry the onions and carrots until golden brown, then add a pinch of sugar.
На этой же сковороде обжарьте лук и морковь до золотистой корочки, затем добавьте щепотку сахара.
Combine all ingredients, add remaining oil, salt and pepper. Using a blender, beat everything until smooth.
Соедините все ингредиенты, добавьте оставшееся масло, соль и перец. С помощью блендера взбейте все до однородной консистенции.
Transfer the pate into a container convenient for you, cool and store in the refrigerator.
Переложите паштет в удобную для вас посуду, остудите и храните в холодильнике.