Before you start preparing the cream, be sure to place the sour cream in the refrigerator. If she is oily, half an hour is enough. If you decide to prepare low-calorie cream from 15% fat sour cream, refrigerate longer, at least an hour.
Прежде чем приступать к приготовлению крема, обязательно поместите сметану в холодильник. Если она жирная, достаточно получаса. Если вы решили готовить низкокалорийный крем из сметаны 15% жирности, охладите дольше, не менее часа.
Place cooled sour cream in a mixing bowl or blender bowl. Add powdered sugar and vanilla. Beat with a mixer. Start beating on low speed, then increase the speed and beat to desired consistency. However, you can’t do this for too long, it will whip into butter.
В посуду для взбивания или чашу блендера поместите охлажденную сметану. Добавьте сахарную пудру и ванилин. Взбейте миксером. Начните взбивать на малых оборотах, затем увеличьте скорость и взбивайте до нужной консистенции. Однако слишком долго этого делать нельзя, она взобьется в масло.
Be sure to taste the cream. Firstly, we all have different tastes; secondly, sour cream is a fermented milk product, and the sourness in it can be from barely noticeable to strong. By adding sugar, achieve the ideal taste for your household.
Обязательно попробуйте крем на вкус. Во-первых, вкус у нас всех разный; во-вторых, сметана – это кисломолочный продукт, и кислинка в ней может быть от едва ощутимой до сильной. Добавляя сахар, добейтесь идеального для ваших домочадцев вкуса.
Give the sour cream a special taste: in addition to or instead of vanilla, you can add a little lemon zest, a few tablespoons of condensed milk or liqueur. It all depends on the taste of those who will feast on the finished cake, the composition of the cake layers and your imagination.
Придайте сметанному крему особый вкус: помимо или вместо ванили можно добавить немного лимонной цедры, несколько ложек сгущенки или ликера. Все зависит от вкуса тех, кто будет лакомиться готовым тортом, состава коржей и вашей фантазии.