Peel the onion and garlic and chop finely. Sift the flour. Prepare the table for working with the dough: wipe it and dust it with flour.
Лук и чеснок очистите и мелко нарежьте. Муку просейте. Подготовьте стол для работы с тестом: протрите его и припылите мукой.
Mix yeast, flour, salt and sugar in a large bowl. Add water and oil to the dry ingredients and knead the dough. Place it in a warm place for 1 hour. Then knead the dough with your hands and leave to rise for another 1 hour.
Дрожжи, муку, соль и сахар смешайте в большой миске. Добавьте к сухим ингредиентам воду и масло, замесите тесто. Уберите его в теплое место на 1 час. Затем обомните тесто руками и оставьте подниматься еще на 1 час.
While the dough is rising, make the filling. Add chopped onion and garlic to the minced meat. Pepper and salt, mix everything well.
Пока тесто поднимается, займитесь начинкой. К мясному фаршу добавьте измельченный лук, чеснок. Поперчите и посолите, все хорошенько перемешайте.
Divide the finished dough into small balls. Roll each into a flat cake and place a portion of minced meat on it. Blind the edges of the dough and form round whites.
Готовое тесто разделите на небольшие колобки. Раскатайте из каждого лепешку и выложите на нее порцию фарша. Слепите края теста и сформируйте круглые беляши.
Heat vegetable oil over high heat. Fry the whites until golden brown. Place the finished belyashi on a plate lined with paper napkins.
Разогрейте на сильном огне растительное масло. Жарьте беляши до золотистого цвета. Готовые беляши выкладывайте на тарелку, застеленную бумажными салфетками.
Serve the fluffy belyashi with meat hot immediately after cooking. It wouldn’t hurt to add a salad of fresh vegetables and herbs to go with them.
Подавайте воздушные беляши с мясом горячими сразу после приготовления. Не лишним будет нарезать к ним салат из свежих овощей и зелени.