Remove the bones from the herring and remove the skin. Drain the juice from the canned pineapples.
Очистите сельдь от костей, снимите кожу(шкурку). Слейте с консервированных ананасов сок.
Cut the herring fillet into cubes. Peel the apple. Grate it on a coarse grater. Also cut the pineapple into small cubes.
Порежьте филе сельди на кубики. С яблока очистите кожуру. Натрите его на крупной терке. Ананас также нарежьте на мелкие кубики.
Prepare a salad bowl. Add grated apple. Then add chopped herring and chopped pineapples. Season the salad with mayonnaise. Mix thoroughly and pepper to taste.
Подготовьте салатник. Добавьте натертое яблоко. Потом добавьте туда нарезанную сельдь, а также нарезанные ананасы. Заправьте салат майонезом. Тщательно перемешайте , поперчите по вкусу.
Serve the salad garnished with parsley or basil.
Подавайте салат украшенный зеленью петрушки или базилика.