Clean the herring from the insides and wash. Peel and wash the onion. Prepare the container in which you will marinate the herring.
Сельдь очистите от внутренностей, помойте. Лук очистите и помойте. Приготовьте посуду, в которой будете мариновать сельдь.
Fillet the gutted herring. Cut it into neat portioned pieces.
Из выпотрошенных сельдей сделайте филе. Нарежьте его на аккуратные порционные кусочки.
Make a fill. To do this, pour vegetable oil, vinegar into the dishes, add mayonnaise, sugar, and salt. Mix everything.
Сделайте заливку. Для этого налейте в посуду растительное масло, уксус, отправьте майонез, сахар, посолите. Все перемешайте.
Cut the onion into rings or half rings. Fill the herring with the filling and add the onion. Stir and refrigerate for 24 hours.
Лук нарежьте кольцами или полукольцами. Заливкой заправьте селедку и выложите лук. Перемешайте и отправьте в холодильник на 24 часа.
Serve the herring in a herring bowl with onion rings on top. Garnish with dill. Arrange the olives.
Подайте сельдь в селедочнице с кольцами лука сверху. Украсьте зеленью укропа. Разложите маслины.